UNIVERSPARKERING er blevet til Q-Park.
Du har følgende muligheder:
Betal kontrolafgift pålagt 31. december 2019 eller tidligere
Klag over kontrolafgift pålagt 31. december 2019 eller tidligere
Fortsæt til Universparkerings gamle hjemmeside
Fortsæt til Q-Park's hjemmeside
Vi bruger cookies - Læs om UNIVERSPARKERING og databeskyttelseOK, forstået
 
T: (+45) 70 23 24 25

i ville gerne have præsenteret alle vores parkeringsvagter med navn og fotos på stabssiden sammen med vores mellemledere og administrative medarbejdere.

Hver dag året rundt trækker de det tunge læs. Det er dem, der virkelig fortjener roserne. Men den danske virkelighed er desværre sådan, at det ikke ville være forsvarligt generelt at offentliggøre fotografier af parkeringsvagter.

Parkeringsvagterne har en meget stor del af æren for, at der ikke hersker kaos og anarki på landets parkeringspladser, hvor der mange steder er flere biler end der er båse. Ikke alene skaber de plads til os alle og ordnede forhold. De skaber også personlig tryghed og mindsker risikoen for hærværk og tyveri.

Nogle borgere kan ikke håndtere, at de i fællesskabets interesse skal følge samme spilleregler som andre. Det kan godt gå ud over parkeringsvagterne. 

Det fortjener de ikke. Støt dem i stedet.

Er der ikke en høj grad af retfærdighed i, at dem, der overtræder reglerne, får en parkeringsafgift, og dermed selv finansierer kontrollen? Ellers skulle du jo gøre det …

Parkeringsvagten gør din hverdag lettere og tryggere. Gør gengæld. Send hende eller ham et stort smil næste gang I mødes. 

 - 30,6 KB

Dudal Webdesign